Vásárosdombó

49.990.000 Ft

127.230

Vásárosdombó, két szintes, újszerű családi ház

ID: 314555
Eladó Ház / Családi ház
Vásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7362 VásárosdombóTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 200 m2
Szobaszám 6Építés éve 1978
Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 1567 m2Állapot Újszerű
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 2 szintes
Fűtés Gáz - cirkóWc és fürdőszoba Külön is egyben is
Terasz 9 m2Kilátás Panorámás
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Amerikai konyhás
Tehermentes
Alacsony rezsi
Terasz
Beépített konyha

Leírás

Eladó a Baranya megyei Vásárosdombó központjában egy gyönyörű, gondozott 1567 m²-es dupla telek, amelyen egy kiváló állapotú, 200 m²-es hat szobás családi ház található.

A tégla építésű ház két szintes, szintenként külön fürdőszobával rendelkezik, így akár két generációnak is ideális lehet.
A központifűtés Baxi kazánnal és vegyestüzelésű kazánnal is ellátott, így a hideg téli napokon sem kell fázni.

A kertben gyümölcsfák találhatók, valamint lehetőség van konyhakert és egy játszótér kialakítására is.
A terasz és a kocsibeálló térkövezett, így mindig rendezett és szép környezetben fogadhatják vendégeiket. A garázsban könnyedén parkolhatnak, így nem kell az autók miatt aggódni.

A földszinten három szoba, étkező, konyha, nagy előtér, fürdőszoba vécével, spájz található. Az emeleten további 3 szoba, nappali, fürdő és tároló áll rendelkezésre.

A házhoz építve található egy hatalmas bútorozott és gépesített nyári konyha, valamint egy fedett fa tároló, amiből könnyedén kialakítható egy grill terasz. A gáz ki van vezetve ide is, így a nyári grillezések sem maradnak el.

Az ingatlan tökéletes állapotban van, új ablakokkal és tetővel rendelkezik. Fantasztikus lehetőség, ide csak költözni kell és élvezni a nyugalmat és a kényelmet ebben a csodálatos otthonban.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hívjon még ma és tekintse meg.
Falusi CSOK-ra alkalmas, ügyintézésben tudunk segíteni.