Vásárosdombó

19.900.000 Ft

51.053
ID: 313346
Eladó Ház / Családi ház
Vásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó HázVásárosdombó Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7362 VásárosdombóTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 90 m2
Szobaszám 3Építés éve 1977
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 996 m2Állapot Jó állapotú
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Központi fűtésWc és fürdőszoba Külön helyiségben
Akadálymentesített NemKilátás Udvarra néző
Tájolás dél
délkelet
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Pince
Alacsony rezsi
Tehermentes
Beépített konyha

Leírás

Csendes utca szívében található ez a kiváló adottságokkal rendelkező családi ház, mely egy 996 m2-es telken áll. A tégla falazatú épület 90 m2-es, otthonos és kényelmes életteret kínál.

Az ingatlan belső elrendezése a praktikumot és kényelmet szolgálja. A tágas előszobából nyílik három hálószoba, egy kényelmes fürdőszoba, valamint egy különálló wc. Az étkező és a konyha a családi élet középpontjába helyezi az étkezéseket és a közös pillanatokat, míg a kamra további tárolóhelyet biztosít az élelmiszereknek és egyéb kellékeknek.

A ház melegét egy hatékony, 1 éves vegyes tüzelésű kazán biztosítja, mely gazdaságos és környezetbarát fűtési megoldást nyújt. A műanyag, hőszigetelt üveges nyílászárók pedig gondoskodnak a tökéletes hő- és hangszigetelésről, hogy otthona mindig kellemes és barátságos legyen.

Az ingatlanhoz melléképületek és pince is tartozik, melyek extra tárolóhelyet biztosítanak. A nagyméretű telek gazdálkodásra is ideális, így saját kert kialakítása vagy zöldségtermesztésre is lehetőség nyílik.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy otthonra találjon ebben a békés környezetben, és élvezze a vidéki élet minden előnyét! Hívjon még ma, hogy egyeztessünk időpontot a megtekintésre! ????????