Mekényes

14.500.000 Ft

37.200

Hangulatos Otthon Keresi Új Lakóját Mekényesen

ID: 314050
Eladó Ház / Családi ház
Mekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7344 MekényesTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 100 m2
Szobaszám 3Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet VályogházTelek terület 931 m2
Állapot Közepes állapotúKomfort Komfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Kandalló
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenAkadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Tájolás délkelet
dél
Parkolás Parkolás az udvaronParkolás benne van az árban Igen
Extrák Kandalló
Tehermentes
Beépített konyha

Leírás

Szeretne egy csendes, nyugodt környezetben található otthont, ahol élvezheti a természet szépségeit? Akkor ez az Ön lehetősége! Megvételre kínálunk egy 100 m2-es, részben felújított családi házat Mekényesen, egy szomszédoktól mentes, békés környezetben.

Az ingatlan részben felújított állapotban van, így Önnek már csak az apróbb személyre szabott munkálatokra kell koncentrálnia. A víz és villanyvezetékek cseréje már megtörtént, így biztos lehet benne, hogy a házban minden rendben van. A szobák aljzatai vízzáró szigeteléssel és betonozással lettek ellátva, és minden helyiség új padlóburkolatot kapott.

A fűtésről praktikus fa tüzelésű kályhák gondoskodnak, amelyek melegében kellemesen érezheti magát még a leghidegebb téli estéken is.

Az udvaron egy ásott kút található, ami megkönnyíti a mindennapi életet, és biztosítja a vízellátást a kert öntözéséhez vagy bármilyen más célra.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy saját otthont teremtsen egy csendes vidéki környezetben! Jöjjön, és fedezze fel ezt az elbűvölő kis helyet, ahol otthonra találhat a természet közelségében!