Mekényes

23.500.000 Ft

60.289

Kivételes Gazdálkodási Lehetőség várja Önt Mekényesen

ID: 314048
Eladó Ház / Családi ház
Mekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó HázMekényes Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7344 MekényesTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 120 m2
Szobaszám 4Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet VályogházTelek terület 16343 m2
Állapot FelújítandóKomfort Komfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Központi fűtés
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenAkadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Tájolás délnyugat
dél
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Beépített konyha
Tehermentes
Pince
Alacsony rezsi

Leírás

Álmodott már arról, hogy egy hangulatos parasztházban éljen, közvetlenül a természet lágy ölelésében? Akkor ez az Ön lehetősége! Megvételre kínálunk egy varázslatos, 120 m2-es parasztházat, mely hatalmas, 16.343 m2-es, hatalmas telken helyezkedik el, tökéletesen alkalmas önellátó gazdálkodásra.

A ház körülbelül 2010-ben megújult tetővel büszkélkedhet, ami hosszú éveken át nyújtja majd a biztonságot. Az ablakok cseréje is megtörtént, új hőszigetelt, műanyag ablakok kerültek beépítésre, így a ház mindig kellemes hőmérsékletű marad.

Az ingatlanhoz hatalmas melléképület is tartozik, melyben istálló, disznóól, baromfi istálló és pince is helyet kapott, így minden szükséges infrastruktúra adott a gazdálkodáshoz.

A fűtést egy modern vegyes tüzelésű kazán biztosítja, mely hatékonyan és gazdaságosan fűti az egész házat. A telken 2 bőséges hozamú ásott kút található, amelyek garantálják a megfelelő vízellátást.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy saját kis vidéki paradicsomot alakítson ki! Vegye át most ezt az izgalmas kihívást, és váljon egy igazi gazdává!