Mágocs

16.500.000 Ft

42.330

Felújított családi ház Mágocson

ID: 315491
Eladó Ház / Családi ház
Mágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó Ház
Csak nálunk! Foglalt

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7342 MágocsTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 76 m2
Szobaszám 3Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet VályogházTelek terület 794 m2
Állapot FelújítottKomfort Összkomfortos
Fűtés Elektromos fűtésBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenAkadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Tájolás kelet
Parkolás Parkolás az udvaronExtrák Tehermentes
Beépített konyha
Légkondicionáló

Leírás

Eladó Mágocs csendes utcájában egy belül teljesen felújított, 76 m²-es családi ház, amely egy idelális, 794 m²-es telken található. A házban az elmúlt évben modernizálták az összes villany- és vízvezetéket, új beton aljzatokat és hőszigetelt fa ablakokat kapott, valamint új műanyag bejárati ajtót szereltek fel.

A fűtésről két klíma és elektromos fali panelek gondoskodnak, amelyek kényelmes hőmérsékletet biztosítanak az otthonban. A ház külső felújítása már elkezdődött, a tűzfal és a veranda 3 cm hungarocell szigetelést és vakolást kapott. A külső felújítás befejezése már az új tulajdonos kreatív elképzeléseire vár.

Ez a hangulatos családi ház tökéletes választás azoknak, akik csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni. Ne maradjon le erről a remek lehetőségről! Kérdéseivel és megtekintésért keressen minket bizalommal!