Mágocs

18.000.000 Ft

46.202

Családi ház nagy telekkel Mágocson

ID: 315218
Eladó Ház / Családi ház
Mágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7342 MágocsTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 103 m2
Szobaszám 4Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belül
Szerkezet VályogházTelek terület 2996 m2
Állapot Jó állapotúKomfort Komfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Cserépkályha
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenAkadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Tájolás délkelet
dél
Parkolás 1 állásos garázsParkolás benne van az árban Igen
Extrák Pince
Cserépkályha
Tehermentes
Beépített konyha

Leírás

Találjon békét és nyugalmat Mágocs csendes utcájában, ahol ez a 2996 négyzetméteres, gazdálkodásra is alkalmas területen fekvő, 103 négyzetméteres családi ház várja új tulajdonosát!

Ingatlan Jellemzői:

A családi ház 4 szobával, konyhával és fürdőszobával rendelkezik, kényelmes elrendezése minden családtag számára ideális otthont biztosít.
Az udvarban istálló, pince, disznóól és garázs is helyet kapott, így minden igényt kielégítve lehetőség van az állattartásra és járművek tárolására is.
A ház fűtéséről kényelmes és hatékony cserépkályhák gondoskodnak, amelyek melegen tartják az otthont a hidegebb napokon.
Az ingatlan felújítása 6-8 évvel ezelőtt történt, amikor a tető szerkezetét cserélték, a héjazatot átrakták, műanyag nyílászárókat és friss padlóburkolatokat szereltek be. Emellett korszerűsítették a villanyvezetékeket és kialakítottak egy vadonatúj fürdőszobát is az ingatlanban.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy megtalálja álmai otthonát Mágocson! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző ingatlant!