Mágocs

30.900.000 Ft

79.666

Családi ház(2-3 generációnak is)+műhely

ID: 312485
Eladó Ház / Családi ház
Mágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó HázMágocs Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés MágocsTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 130 m2
Szobaszám 5Építés éve 1977
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 1752 m2Állapot Jó állapotú
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 3 szintes
Fűtés Központi fűtésBelmagasság 3 méter alatt
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isErkély Igen
Erkély mérete 8 m2Terasz 12 m2
Kilátás Panorámás
Parkolás 2 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Tehermentes
Kandalló
Pince
Terasz

Leírás

Mágocs csendes utcájában, gyönyörű fás környezetben eladó egy 3 szintes családi ház, két garázzsal, (asztalos)műhellyel, fúrt kúttal, házi vízművel, ipari árammal és csodaszép gyümölcsfákkal ékesített üvegházas kerttel.

A ház jellemzői:
A tulajdonos asztalos, így az általa készített egyedi igényes fa burkolatok, nyílászárók, lépcső és különleges lépcsőház, halszálka parketta stb. jellemzi az egész házat.
A földszinten (szuterén) is helyet kapott egy lakószoba, valamint mosókonyha, tároló, garázs, kazánház és fatároló található. Teljesen külön lakrész kialakítására alkalmas.
Az első szinten található konyha-étkező,spájz, fürdőszoba, wc és a teraszos nagy nappali, melyből nyílik két szoba és gardróbszoba, valamint üvegezett, fa keretes lépcsőház vezet az emeletre.
Az emeleten két szoba, wc mosdóval és a padlástér bejárat található.
Az udvaron még egy garázs kapott helyet, mely mellett asztalos műhelyként működő épület található 380V ipari árammal ellátva.(külön lakrész kialakítására alkalmas) A fúrt kútból a házi vízmű ide és az udvari csaphoz, valamint két kiálláson a kertbe is szállít vizet.
A kertben sziklakert, nyitott fatároló/terasz, gyümölcsfák, üvegház és művelhető termőföld található.