Komló Tópart

32.500.000 Ft

83.378

Kicsi ház a tóparton

ID: 304066
Eladó Nyaraló / Hétvégi házas
Komló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló TópartKomló Eladó Nyaraló Tópart

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7300 Komló
Tópart
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Nyaraló / Hétvégi házasAlapterület 43 m2
Szobaszám 1Telek terület 300 m2
Állapot FelújítottKözműellátás Csatorna
Villamos energia
Gáz
Víz
Kilátás Panorámás
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Téliesített

Leírás

Megvételre kínálom a Mecsek északi oldalán, Pécstől 18, Komlótól 4 km-re fekvő Sikondán ezt a kitűnő adottságokkal rendelkező, kiváló állapotú, állandó lakhatásra is alkalmas 43 m2-es, tégla falazatú nyaralót közvetlenül a II. tó partján. Az ingatlanban található teljes berendezés a vételár részét képezi.
A ház földszinti részén a 14 m2-es teraszról a konyhába érkezünk, ahonnan tovább haladva a magasföldszinti részen található a fürdőszoba és egy gardrób, innen jutunk fel az emeleti részre, ahol a hálószoba található. A hálószobából erkély nyílik, ahonnan a reggeli kávénkat szürcsölgetve gyönyörködhetünk a csodálatos panorámában.
Az ingatlan fűtéséről és a melegvíz előállításáról gázkazán gondoskodik, de a konyhában a gyönyörű épített kandallóval is befűthetjük a házat.
A nyaralót a Tóparti és az Erdei útról is megközelíthetjük, a ház mögött egy vendéglakká alakítható házikó és az Erdei útról megközelíthető garázs található. A ház mellett kerti sütögető lett kialakítva.
A nyaraló ideális választás a természet és a horgászat szerelmeseinek.