Kisvaszar

4.950.000 Ft

12.699

Kisvaszari Birtok Várja Új Gazdáját

ID: 313902
Eladó Ház / Családi ház
Kisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó HázKisvaszar Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7381 KisvaszarTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 100 m2
Szobaszám 4Költözhető azonnal
Szerkezet VályogházTelek terület 4382 m2
Állapot FelújítandóKomfort Komfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Egyéb
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenAkadálymentesített Nem
Kilátás Udvarra néző
Tájolás dél
délkelet
Parkolás Parkolás az udvaronParkolás benne van az árban Igen
Extrák Tehermentes
Pince

Leírás

Álmodott már arról, hogy egy festői környezetben fekvő, hangulatos parasztházban éljen, melyet saját ízlése szerint alakíthat át? Akkor ez az Ön lehetősége! Megvételre kínálunk egy bájos, felújítandó parasztházat, mely hatalmas, 4382 m2-es telken fekszik, távol a város zajától.

A ház jelenlegi állapota lehetővé teszi, hogy saját elképzelései alapján formálja át otthonát, és az álmai házát valósítsa meg. A 100 m2-es házban található 3 szoba, nappali, fürdőszoba, konyha és kamra, ami mindent kínál a kényelmes és praktikus élethez.

A hatalmas telek gazdálkodásra is kiválóan alkalmas, így akár saját zöldségeket is termeszthet, vagy állatokat is tarthat. Az istálló felújításra vár, de nagy lehetőségeket rejteget a gazdálkodás szerelmeseinek.

A házhoz pince és ásott kút is tartozik, melyek praktikus segítséget nyújtanak a mindennapi életben. Az ipari áram jelenléte lehetővé teszi, hogy bármilyen gépet használjon a gazdálkodás során.

Bár jelenleg nincs kályha a házban, de minden szoba egyedileg kályhával fűthető, így otthona mindig meleg és kellemes lesz.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy saját kis vidéki paradicsomot alakítson ki! Vegye át most ezt az izgalmas kihívást, és váljon egy igazi vidéki élet részesévé!