Egyházaskozár Tinódi

15.700.000 Ft

40.278
ID: 310260
Eladó Ház / Családi ház
Egyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház TinódiEgyházaskozár Eladó Ház Tinódi

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7347 Egyházaskozár
Tinódi
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 100 m2
Szobaszám 3Építés éve 1950
Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belülSzerkezet Vályogház
Telek terület 1868 m2Állapot Jó állapotú
Komfort KomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés KandallóWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély NemTerasz 15 m2
Akadálymentesített NemKilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás dél
délkelet
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Beépített konyha
Kandalló
Terasz

Leírás

Egyházaskozár kis falujában eladó egy varázslatos parasztház, amely a vidéki életmód szerelmeseinek tökéletes otthonát kínálja. Az ingatlan 100 m2-es, és büszkélkedhet egy 1868m2-es gyönyörű telekkel.

A ház jó állapotban van, és karbantartott, de lehetőség van az igények szerinti felújításra is, hogy az új tulajdonos saját ízlése szerint alakíthassa át. A fűtést fa tüzelésű kályhák biztosítják, amelyek melegséget és otthonos hangulatot teremtenek a hideg téli estéken.

Az ingatlan összesen 3 szobával, konyhával, kamrával és fürdőszobával rendelkezik. Emellett nagy melléképületek is tartoznak hozzá, melyek kiválóak állattartásra, de tárolóhelynek, vendégháznak is alkalmasak. Ásott kút is biztosít vízellátást, hozzájárulva a vidéki élet minden kényelméhez.

A falu szépen rendezett és jól felszerelt, iskolával, óvodával, bölcsődével, orvossal és boltokkal is ellátott. Ez az otthon ideális lehetőséget kínál azoknak, akik a természet közelségét és a vidéki élet nyugalmát keresik.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy megszerezze ezt a bájos otthont, és élvezze a vidéki élet minden pillanatát! Hívjon most, hogy megtekinthesse és további részleteket tudjon meg az ingatlanról!