Dombóvár

3.800.000 Ft

9.694

Szőlőhegyi Városrész Gyöngyszeme – Építésre Kész Nagy Telek

ID: 314448
Eladó Telek / Belterület
Dombóvár Eladó TelekDombóvár Eladó TelekDombóvár Eladó TelekDombóvár Eladó TelekDombóvár Eladó TelekDombóvár Eladó TelekDombóvár Eladó Telek
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7200 DombóvárTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Telek / BelterületAlapterület 4.380 m2
Beépítési mód Szabadon állóDomborzati viszonyok Sík
Növényzet NincsTájolás DK
Megközelíthetőség Aszfaltúton
Extrák Fúrt kút
Tehermentes
Hány százalékban beépíthető? 20 %

Leírás

Álmodott már saját otthonáról egy olyan helyen, ahol a természet csodálatos hangulata és a panorámás kilátás mindennapjaivá válnak? Most megtalálta a tökéletes lehetőséget! Dombóvár közkedvelt Szőlőhegyi városrészében, mindössze 3 perces sétára a bájos Nyerges tótól, eladó egy lenyűgöző 4380 négyzetméteres lakóingatlan.

Ez a telek egyszerűen leírhatatlan szépséggel rendelkezik: madárcsicsergős környezet, lenyűgöző panoráma és nyugalom jellemzi minden pillanatát. Ideális hely, hogy álmai otthonát megvalósítsa, és a mindennapokat a természet közelségében, a város zajától távol töltse.

Az ingatlan infrastrukturális szempontból is tökéletes: az utcában vezetékes víz és villany is rendelkezésre áll, így könnyedén bekötheti a szükséges közműveket. Emellett a telek területén egy ásott kút is található, így még inkább kényelmessé és önfenntartóvá teheti az életét.

A telek tehermentes, besorolása beépítetlen terület, így kifüggesztésre nincs szükség, azonnal birtokba vehető.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy saját otthonát építse egy olyan helyen, ahol minden reggel újra megtalálja a harmóniát és a békét. Hívjon még ma, és legyen az Öné ez a csodálatos telek Szőlőhegyi városrészben!