Dombóvár

20.500.000 Ft

52.297

Kétszintes nyaraló Gunaras

ID: 315040
Eladó Nyaraló / Hétvégi házas
Dombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó NyaralóDombóvár Eladó Nyaraló

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7200 DombóvárTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Nyaraló / Hétvégi házasAlapterület 50 m2
Szobaszám 1 + 2x½ Telek terület 200 m2
Állapot FelújítottKözműellátás Villamos energia
Gáz
Víz
Kilátás Udvarra néző
Utcára néző
Parkolás Parkolás az udvaron
Extrák Téliesített

Leírás

Eladó Dombóvár Gunarasfürdőn egy gyönyörű, két szintes tégla építésű ház!
A ingatlanban két hálószoba, nappali, fürdő és konyha található. Teljesen berendezett, modern bútorokkal, fűnyíróval és szerszámokkal felszerelt.
A füves udvarban terasz és hinta ágy várja az új tulajdonosokat, valamint kerti bútorok is rendelkezésre állnak.

Az ingatlanban nyugalom és csend várja az új lakókat, a fűtést pedig modern Infra panelek biztosítják. Az udvaron gázcsonk is található, így minden komfort adott a mindennapi élethez. A ház ideális egész éves lakhatásra, de kiváló lehetőség pihenésre és kikapcsolódásra is.

Az ingatlan csupán 3 perces sétára található a gyógyfürdőtől és a Strandfürdő bejáratától. Ne hagyja ki ezt a szuper lehetőséget, és válassza ezt a csodálatos ingatlant Dombóvár-Gunarasfürdőn.