Dombóvár

27.950.000 Ft

71.136

Hangulatos Családi Ház Dupla Telken Dombóvár Belvárosában

ID: 315029
Eladó Ház / Családi ház
Dombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó Ház
Csak nálunk! CSOK PLUSZ

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7200 DombóvárTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 100 m2
Szobaszám 3CSOK PLUSZ Igen
Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 1208 m2Állapot Felújítandó
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Központi fűtésBelmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenTerasz 15 m2
Akadálymentesített NemKilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás délnyugat
dél
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Beépített konyha
Tehermentes
Pince

Leírás

Szeretettel kínáljuk figyelmébe ezt a bájos, polgári stílusú családi házat, mely Dombóvár belvárosának szívében található, egy 1208 négyzetméteres dupla telken. Ez az 100 négyzetméteres ingatlan igény szerint felújítható, így lehetőség nyílik arra, hogy otthonába saját stílusát és ízlését vigye.

Ingatlan Jellemzői:

A házban 3 tágas szoba, előszoba, kamra és konyha (étkezővel) található, ami ideális tér a családi és baráti összejövetelekhez.
A fűtésről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, biztosítva a meleget és komfortot az egész otthonban.
Az udvarban számos melléképület található, beleértve a tárolót, kazánházat, aknás garázst műhellyel, valamint a téglával kirakott pincét, amelyek mind praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak.
A telek sokféle gyümölcsfát rejteget, mint például meggy, cseresznye, füge, őszibarack és diófa, így lehetőség nyílik saját gyümölcsök termesztésére és élvezetére.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy otthont teremtsen egy olyan ingatlanban, ami történelmi hangulatot áraszt, miközben modern kényelmet és funkcionális térrendezést kínál! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a lenyűgöző otthont!