Dombóvár

25.000.000 Ft

64.137

Hangulatos családi ház a Szőlőhegyi városrészben

ID: 314051
Eladó Ház / Családi ház
Dombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó HázDombóvár Eladó Ház
Csak nálunk! CSOK PLUSZ

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7200 DombóvárTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 102 m2
Szobaszám 4CSOK PLUSZ Igen
Költözhető azonnalSzerkezet Tégla ház
Telek terület 2000 m2Állapot Jó állapotú
Komfort ÖsszkomfortosSzintek száma az épületben 1 szintes
Fűtés Gáz - konvektorWc és fürdőszoba Egy helyiségben
Erkély NemAkadálymentesített Nem
Kilátás Utcára néző
Udvarra néző
Tájolás délkelet
dél
Parkolás Parkolás az udvaronExtrák Pince
Cserépkályha
Beépített konyha

Leírás

Figyelmébe ajánlom Dombóvár egyik legkedveltebb részén található 102 négyzetméteres családi házat, amely kiváló lehetőséget kínál a nyugodt és kellemes életre. A 2000 négyzetméteres telken elhelyezkedő ingatlan gyönyörű zöld környezetben fekszik, ideális helyszín a pihenésre és a természet közelségének élvezetére.

A ház belseje tágas és barátságos, 4 szobát, nappalit, fürdőszobát, főzőfülkét és tárolóhelyiséget kínál. A pince praktikus lehetőséget biztosít tárolásra. Az ingatlan modernizálása részben megtörtént: 2020-ban teljesen felújították a fürdőszobát, valamint a villany- és vízvezetékek cseréje is megtörtént.

Az új hőszigetelt, műanyag nyílászárók biztosítják a hatékony hőszigetelést és a kellemes belső klímát. A fűtés gáz-konvektorokkal és cserépkályhákkal megoldott, így még a zord hidegben is meleg lesz a házban.

Az udvaron állattartásra alkalmas istállók találhatóak, melyek ideálisak gazdálkodásra vagy hobbiállatok tartására. A bő hozamú ásott kút gondoskodik a gazdálkodáshoz szükséges vízellátásról, míg a rendezett kertben számos gyümölcsfa (őszibarack, füge, cseresznye, meggy, alma, körte) növekszik.

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Hívjon minket még ma, hogy megtekinthesse ezt a lehetőségekkel teli otthont, és saját szemével is meggyőződhessen róla, hogy ez az igazi álomotthon Önnek és családjának!