Csikóstőttős

24.990.000 Ft

64.144

Gyönyörűen Felújított Családi Ház Csikóstőttősön

ID: 307918
Eladó Ház / Családi ház
Csikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó HázCsikóstőttős Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7341 CsikóstőttősTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 65 m2
Szobaszám 2Építés éve 1970
Szerkezet Tégla házTelek terület 753 m2
Állapot FelújítottKomfort Komfortos
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Elektromos fűtés
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenTerasz 15 m2
Akadálymentesített NemKilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás délnyugat
dél
Parkolás 1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban IgenExtrák Beépített konyha
Tehermentes
Cserépkályha
Pince
Terasz
Légkondicionáló

Leírás

Álmai otthona várja Önt Csikóstőttős csendes környezetében! Ez a teljesen felújított, bútorozott családi ház 753 m2-es telken fekszik, és minden kényelmet és modernséget kínál az új tulajdonosnak.

Az idei évben teljes felújításon esett át, beleértve a külső és belső nyílászárók cseréjét is, melyek korszerű hőszigetelt nyílászárókra lettek cserélve. A vízvezetékek cseréje is megtörtént, és az új tulajdonos egy vadonatúj fürdőszobát és különálló wc-t alakított ki, valamint egy hangulatos teraszt épített. Az ingatlan udvara szépen parkosított, biztosítva a nyugodt pihenést és a kellemes környezetet.

A ház 10 cm-es hungarocell szigetelést kapott, így a hideg téli estéken is kellemesen tartja a hőt. A fűtés elektromos fali panelekkel, cserépkályhával és klímával is megoldható, biztosítva a maximális komfortot és rugalmasságot.

Az ingatlan belső elrendezése tágas előszobával, 2 szobával, konyhával étkezővel, kamrával, fürdőszobával és wc-vel rendelkezik. A konyhából kilépve egy hangulatos teraszra jutunk, ahol kellemes időt tölthet családjával és barátaival.

A szépen parkosított udvarban egy aknás garázs, külön bejáratú 12m2-es vendégszoba, bő vízhozamú ásott kút, kerti tó és egyéb melléképületek találhatóak.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy megszerezze ezt a tökéletes otthont Csikóstőttősön! Hívjon most, hogy megtekintse és további részleteket megtudjon az ingatlanról!