Bikal

23.000.000 Ft

59.006

Bikalon felújított családi ház

ID: 308606
Eladó Ház / Családi ház
Bikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó HázBikal Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7346 BikalTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 75 m2
Szobaszám 2Építés éve 1970
Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belülSzerkezet Tégla ház
Telek terület 859 m2Állapot Felújított
Szintek száma az épületben 1 szintesFűtés Kandalló
Wc és fürdőszoba Egy helyiségbenTerasz 20 m2
Akadálymentesített NemKilátás Udvarra néző
Utcára néző
Tájolás dél
délkelet
Parkolás 1 állásos garázs
Extrák Kandalló
Beépített konyha
Tehermentes
Terasz

Leírás

Bikalon, Baranya vármegyében, a lenyűgöző Mecsek hegységtől északra, eladóvá vált ez a bájos családi otthon. Az 859 m2-es telken fekvő, 75 m2-es ingatlan teljes körű felújításon esett át, így Önnek csak beköltöznie kell, hogy élvezhesse az új otthon minden kényelmét.

Az ingatlan két tágas szobából, étkezőből, konyhából, fürdőszobából, gardrób szobából és kamrából áll, amelyek minden szükséges helyiséget biztosítanak a kényelmes élethez. A ház folytatásában található műhely és melléképületek ideálisak fatárolásra vagy akár állattartásra is.

A felújítás során megtörtént a villanyvezetékek és villanyórák cseréje, az ipari áram bekötése. A vízvezetékek és a fürdőszoba teljes felújítása is elkészült. Az összes helyiség új beton aljzatot, laminált padlót és kerámia burkolatot kapott. A nyílászárók cseréje is megtörtént, új hőszigetelt, műanyag nyílászárókra.

A vételár tartalmazza a beépített konyhabútort, így Önnek nem kell ezen további költségekkel számolnia. A családi ház mindössze 500 m-re található a Puchner Kastélytól, központi, de mégis csendes utcában. A faluban minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető, beleértve az orvosi rendelőt, gyógyszertárat, boltokat és az általános iskolát.
Az ingatlan tehermentes, rövid határidőn belül birtokba adható.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy megvásárolja ezt az álomotthont Bikalon! Hívjon minket még ma, hogy megtekinthesse és további részleteket megtudjon az ingatlanról!