Bakóca

45.500.000 Ft

116.074

Hangulatos Polgári Ház Bakócán

ID: 314085
Eladó Ház / Családi ház
Bakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó HázBakóca Eladó Ház
Csak nálunk!

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 7393 BakócaTranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 187 m2
Szobaszám 4 + ½ Költözhető kevesebb mint 6 hónapon belül
Szerkezet Tégla házTelek terület 3244 m2
Állapot Jó állapotúKomfort Összkomfortos
Fűtés EgyébBelmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Külön is egyben isKilátás Panorámás
Parkolás Parkolás az udvaronExtrák Légkondicionáló
Gépiesített
Beépített konyha
Amerikai konyhás
Tehermentes
Kandalló
Pince
Alacsony rezsi

Leírás

Csendes, idilli környezetben, Bakócán, egy bájos zsák faluban, eladóvá vált ez a lenyűgöző, vintage stílusban felújított polgári ház. A 3244 négyzetméteres, gazdálkodásra tökéletesen alkalmas telek lehetőséget kínál álmai otthonának megteremtésére, mindössze néhány percre a várostól.

Az 187 négyzetméteres épületben a legapróbb részletekig elvégezték a felújításokat. A villany- és vízvezetékek cseréje, valamint a tető héjazatának cseréje már megtörtént, így Önnek csak a költözés marad hátra. Az új burkolatok minden helyiséget friss és modern megjelenéssel ruháznak fel, míg az épület masszív, 40 cm vastag tégla falai időtálló stabilitást biztosítanak.

A fűtést H-tarifára kötött, 5 db hűtő-fűtő klíma biztosítja, de a hangulatos, fa tüzelésű kandallók is rendelkezésre állnak a téli estéken való meleggel való kényeztetéshez. A tágas telek boros pincét és állattartásra ideális istállót is magában foglalnak, míg a 20 méter mély, bő hozamú ásott kút bőséges vízkínálattal szolgál a gazdálkodáshoz.

Ha vágyik egy otthonra, amely a múlt szépségét ötvözi a modern kényelemmel, ne habozzon! Hívjon minket még ma, és legyen Ön ennek a vidéki paradicsomnak a részese!